Deze opvanglocatie

Ons huis staat in een kindvriendelijke wijk (De Boomgaarden) in Wageningen. Ons moderne rijtjeshuis, dat er helemaal niet als een rijtjeshuis uitziet, is helemaal kindveilig en kindvriendelijk ingericht. Er is hier speelruimte en speelgoed genoeg aanwezig. Onze kamer is ruim genoeg om op een regenachtige dag flink te bewegen en te rennen (mits de samenstelling van de groep dat toelaat). 
In ons huis wordt nooit gerookt en er zijn geen huisdieren. In verband met allergie van man en kind zullen huisdieren er in de toekomst ook niet komen. 
Er is de mogelijkheid uw kindje te laten slapen in een geschikt bedje, er zijn diverse ruimtes boven waar uw kind ongestoord een dutje kan doen.De tuin is ruim, met paadjes, een grasveldje en een zandbak. De tuin is helemaal besloten, we hebben geen achterom; een veilig idee. De tuin biedt aan kinderen gelegenheid om op avontuur te gaan. Er is een zandbak. Er zijn voldoende speelattributen als loopauto’s, speeltentjes en zandbakspeelgoed. In de buurt zijn meerdere speeltuintjes waar we uit kunnen kiezen.