Kinderopvang door een gastouder
Home » welkom

Welkom

Welkom op de website van "De Appeltjes".

"De Appeltjes" is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ik werk als gastouder bij mij thuis. Deze site is bedoeld voor ouders die opvang zoeken voor hun kind en voor andere mensen die geinteresseerd zijn in mijn werkwijze.

De kinderen die hier opgevangen worden draaien mee in ons gezin en gaan dus mee naar school of naar een vriendje om onze zonen op te halen. Ook spelen vriendjes hier als het aantal het toelaat.

Tussen de leden van ons gezin en de gastkindjes ontstaat een hechte band. We delen elkaars wel en wee. Daarom worden de verjaardagen van de gastkindjes hier uitbundig gevierd.

Vorig jaar in maart hebben we met de ouders en de gastkindjes en ons gezin het eenjarige bestaan van onze opvang gevierd.

Veel plezier bij het lezen van de website en ik hoop zo ook de gezellige en open sfeer van onze opvang over te brengen. Op onze facebookpagina deel ik wat ons dagelijks bezighoudt. Hier vindt u actuele foto's van wat we tijdens een opvangdag doen. De kinderen komen niet herkenbaar in beeld vanwege de privacy.

www.facebook.com/De.Appeltjes

Graag tot ziens.