Over mij

Mijn naam is Harmi en ik ben 54jaar en ik ben getrouwd met Gert-Jan, samen hebben wij 2 kinderen, allebei jongens: Jouke van 16 jaar en Haite van 14 jaar.  Wij wonen in de wijk De Boomgaarden in Wageningen in een ruime gezinswoning met tuin. Ik heb De Pabo gedaan en ben daarna het onderwijs ingegaan. Ik ben 13 jaar kleuterjuf geweest in Nieuwleusen.

Daarna ben ik 2 jaar juf van een gecombineerde groep 4/5 in Doorwerth geweest. De laatste jaren in het onderwijs waren in Ede voor groep 4. Ik heb bewust gekozen voor mijn gezin en heb een rustiger baan gezocht. Dit vond ik bij de kinderopvang. Ik heb drie jaar gewerkt als invaller bij Kinderopvang Wageningen. Dit waren wisselende groepen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. In 2012 heb ik besloten bij mijn eigen kinderen thuis te blijven. Wat ik geleerd heb in het onderwijs en bij de kinderopvang kan ik nu toepassen in mijn eigen bedrijfje. Onze kinderopvang bestaat nu al meer dan 10 jaar. Ik doe het werk met veel plezier. Gedurende drie dagen mag ik 5 of 6 kinderen ontvangen. Er zijn nog enkele plekken vrij.

 

Diploma's:

Ik beschik over een recent VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Verder heb ik de cursus Eerste Hulp aan Kinderen gevolgd, die heeft geleid tot de officieel erkende Oranje Kruis certificering. Ik beschik over een Pabo-diploma. Hiermee voldoe ik aan alle eisen voor het officiële gastouderschap. Ik ben bezig om een VVE-cursus te volgen. Dit houdt in dat ik ook kinderen kan begeleiden die wat extra begeleiding in hun ontwikkeling nodig hebben. Dit wordt gesteund door de Gemeente.

 

Hobby's:

In mijn vrije tijd speel ik graag saxofoon. Ik speel elke donderdagavond bij Harmonie Wageningen en vrijdagavond bij De Koninklijke Harmonie Oosterbeek. Dit zijn symfonische orkesten (geen hoempa). Door het jaar heen verzorgen wij optredens.

 


In het seizoen ben ik heel wat uurtjes druk bezig in de tuin. Ik hou van bloemen en planten en het combineren ervan.